Zevkli.ORG  

Geri Dön   Zevkli.ORG > Her Telden, Eğlence, Mizah, Tartışma > Satış - Takas (Trade) > CD DVD Film Satış Takas

Yeni Konu aç Cevapla

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 08-20-2006, 04:11 AM   #1
gunsnroses_
Üsteğmen

Tecrübe Puanı: 87973
Rep Puanı : 17565066
Karizma Derecesi : gunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond repute
Tanımlı 6000 DvD FiLm, 5000 Divx,BüTün DİziLer,BütÜn BelgeSelLeR = 1.5 TL (Hediyeli)!

Arkadaşlar selamlar,

beni diğer forumlardan tanıyanlarınız olacaktır, Şu ana kadar arşiv konusunda hem Türkiye'nin En geniş Hem de, en çok ilgi gören arşivi artık Ciddi.COM forumlarında da yer alacak.

Listelerimde, sadece dvd ya da sadece divx değil, 6000 adet dvd film ve de 5000 kadar divx film ve de yüzlerce DİZİ, belgesel ve eğitim setleri vardır, herkes zevkine göre seçim yapabilecektir

Önce fiyatlar tabii ki

DVD FİLMLER : 1.5 TL
KAPAKLI DVD FİLMLER : 2 TL (KAPAKLI DVDLERDE YÜKSEK KALİTEDE BASILMIŞ KAPAK RESMİ DE VARDIR, UCUZ İNCE KAĞIDA DEĞİL, HP MARKALI FOTOĞRAF KAĞIDINA, EPSON R300 FOTO YAZICI İLE, EN YÜKSEK KALİTEDE)
KUTULU DİSK ÜSTÜNE BASKILI DVDLER : 2.5 TL (DVD FİLM, YUKARIDA ÖZELLİKLERİ YAZILI COVER, DİSK ÜSTÜNDE RENKLİ BASKI VE KUTU İÇİNDE)
6 DIVX 1 DVD' DE : 2 TL
DİZİLER : DVD BAŞI 2 TL

LİSTELER : Az önce de bahsettiğim gibi, Türkiye'deki en geniş arşivi sizlere sunuyorum, aşağıdaki referanslarımı görünce kalite konusunda farkı görebileceksiniz.

En güncel listelerimi ise amiga.os@gmail.com adresine mail de atarak isteyebilirsiniz.

ve Kampanyalarım

NORMAL FİYATLAR :

DVD FİLMLER = 1.5 YTL
DİZİLER = 2 YTL
6 DIVX 1 DVDDE = 2 YTL
OYUNLAR = 2 YTL
VE KAPAK DA İSTERSENİZ 1'ER YTL FİYATLARA EKLEYEBİLİRSİNİZ. (kapak istediğiniz zaman sadece cover resmi değildir, Dvd Kutusu + Fotoğraf Kağıdına, Fotoğraf kalitesinde kapak resmi ve de kimsenin yapmadığı, disk üzerinde renkli baskı da bu fiyata dahildir. Örnek kapaklı dvd resimleri için lütfen mail atınız
amiga.os@gmail.com )

ANCAK EĞER BU TOPIC ALTINA MESAJ ATARAK VE MESAJ ATTIĞINIZI BANA YAZARAK İSTEK YAPTIĞINIZDA,

DVD FİLMLER = 1.5 YTL
DİZİLER = 1.5 YTL
6 DIVX 1 DVDDE = 1.5 YTL
OYUNLAR = 1.5 YTL
VE KAPAK YİNE + 1 YTL

AMA MUTLAKA VE MUTLAKA BU TOPIC ALTINA MESAJ ATMALISINIZ

AYRICA ÇOK YENİ BİR KAMPANYA İLE -Kİ BU KAMPANYA DA TAKLİT EDİLECEKTİR MUTLAKA - SATIN ALDIĞINIZ HER DVD'DEN BİR ALIŞVERİŞ PUANI KAZANIYORSUNUZ. NE ALIRSANIZ KAÇ PUAN KAZANACAKSINIZ, AŞAĞIDAKİ YAZIYI OKUYUNUZ:

DVD FILMLER = 100 PUAN
DIZILER = 110 PUAN
DIVX DVDSI = 115 PUAN
BELGESELLER = 135 PUAN
EGITIM DVDLERI = 140 PUAN
OYUN DVDLERI = 140 PUAN
BEBEK EGITIM DVDLERI = 150 PUAN

VE ÖRNEK HEDİYELER DE ŞU ŞEKİLDE :

1- 6000 PUAN = 4 GB USB BELLEK
2- 12.500 PUAN = 2 GB KINGSTON DDR2 800 MHZ BELLEK
3- 25.000 PUAN = 160 GB USB 2.5" HARDDISK
4- 30.000 PUAN = NG MOBILE NG 444 ÇİFT HATLI CEP TELEFONU
4- 50.000 PUAN = 1 TB 3.5" SATA 2 HARDDISK
VE DAHA ONLARCA HEDİYE

dvd gönderimleri hakkında ufak bilgiler :

1- dvdler ne kadar yoğunluk olursa olsun 4x kaydedilmektedir.
2- dvdlerin tamamı çalışma stilim sayesinde, hazırlanırken kontrol edilmektedir.
bütün dvdlerin 1 adet yedeği vardır, bu yedekler kesinlikle kullanılmamakta, zarflar içerisinde saklanmaktadır. x bir dvd siparişi geldiğinde, bu dvd zarfın içinden alınıp, bilgisayar kopyalanmaktadır, herhangi bir kopyalama hatası bu sırada yaşanırsa, zaten dvd kopyalama işlemi sonuçlandırılmaz ve dvd çöpe atılır (istek yapan kişiye durum bildirilir ve başka bir film seçmesi önerilir). bir dvd kopyalandığında, gönderilmekte ve aynı zamanda kontrol de edilmiş olmaktadır.
3- divxlerin tamamı bilgisayarıma bağlı harddisklerdedir (10.000 gb). ve divx hazırlanma hızı konusunda, kimse yarışmaya kalkamaz.
4- 6 adet dvd writer ile, aynı anda 6 farklı dvd yazılabilmektedir. bir dvd 4x ile yaklaşık 12dk yazılmaktadır. dolayısıyla, 12dk 6 dvd birden hazır olmakta dvd başı süre 2 dk. olmaktadır. bu da hız konusunda müthiş avantaj sağlar.
5- günde ortalama 200 dvd civarında sipariş alıyorum, ve 200 dvd hazırlayabiliyorum. ancak öyle günler oluyor ki, bir gecede ücreti ödenmiş 990 dvd sipariş alabiliyorum (bu da bir rekordur), böyle durumlarda normalde 1 gün olan teslimat süresi, 4-5 güne çıkabilmektedir. kısacası, ödemenizi yaptıktan sonra 1 ile 7 gün arası dvdleriniz kargoya teslim edilmiş oluyor (7 gün pek olmuyor )
6- dvdleriniz kapaklı da olsa, kapaksız da olsa zarfların içinde gönderiliyor. kapaklı dvdlerde kapağın içine dahi zarflı bir şekilde yerleştiriliyor.
7- sorularınız olursa amiga.os@gmail.com

GÖrüşmek üzere.

yine liste adresimi vereyim

amiga.os@gmail.com

Şu an itibariyle 62 sayfaya ulaşmış olan topicim altındaki referansların sadece ilk 10 sayfaya kadar aldığım örnekleri, 11. sayfadan itibaren eklemeye daha sonra devam edeceğim.

Sadece ilk 10 sayfadaki referanslarım (dediğim gibi, devamı gelecek )

Alıntı:
Hayalet Süvari´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarık arkadaşımdan bundan beş gün önce 10 adet dvd aldım.Tek kelimeyle hepsi mükemmel Coverlar fotoğraf kağıdına basılmış ve cd'lerin üzerine çok iyi stıcker baskı yapmış.Arşivide çok geniş.Açıkçası çok memnun kaldım.Bütün arkadaşlara tavsiye ederim...
Alıntı:
TylerDurden55´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar gunsnrosesı diğer forumdan tanıyorum. kendisiyle biçok alışverişimiz oldu. ben genelde forumlara pek aşina değilimdir ama onun bu forumda konu açmış olması çok iyi oldu. artık güncel listesini burdan takip edebileceğiz.
hiçbir sorun yaşamazsınız. çok güvenilir biridir.
bu arada bu foruma üye olmuştum fakat mesaj felan yazmamıştım. umarım yanlış anlaşılmaz.
Alıntı:
cidddi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dostum harika bir arşiv, iyi bir alışveriş olması dileğiyle.
Alıntı:
emrecancik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçekten güvenilir bir arkadaş daha önce bir sürü alışverişimiz oldu hiçbirinde tek bir sorun yaşamadım teşekkürler tarık abi yeni siparişileri sabırsızlıkla bekliyorum iyi akşamlar...iyi çalışmalar...
Alıntı:
ozirus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçenki siparişten çok memnun kalmıştım tekrar veriyorum. Tavsiye ederim.
Alıntı:
alpgirgin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güvenilir ve işini iyi yapan bir arkadaşımızdır.Ben alışveriş yaptım memnun kaldım bi daha yaptım, yine memnun kaldım, bi daha da yaptım.............
Şiddetle tavsiye ediyorum
Alıntı:
bycarcar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
herşeyden ziyade insanlarla nasıl konuşmasını bilen bir arkadaş
mailleri hemen ve sıkılmadan cevaplıyor
bence alışveriş yapılacak bir insan
Alıntı:
myth1974´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dostum harika bi arşivin var gözüm kaldı çok alışverişimiz olur seninle kendine iyi bak
Alıntı:
cidddi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
DVD'lerim bugün elime geçti, arkadaşlar eğer almayı düşünüyorsanız bir sn bile düşünmeyin derim ben, gayet incelikle ve titizlikle hazırlanmış filmleri jet hızında yolluyor Tarık. Hediye dvd olayı da gerçekten çok iyi, bu arada ciddi.com daki ilk alışverişi nedeniyle bana yollamış olduğu 2. hediye için de ayrıca teşekkür ediyorum. Tarık bu arşiv, bu fiyat ve bu kaliteyle ailemizin filmcisi olmaya aday.Dostum çok yakında yeni siparişlerle görüşmek üzere.
Alıntı:
emrecancik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dvdler elime ulaştı tarık abi herzamanki gibi çok iyi bir iş çıkarmış dvdlerde ne bir çizik nede bir sorun var canavar gibi çalışıyorteşekkür ederim tarık abi iyi çalışmalar...
Alıntı:
brulorcu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tarık la bu ilk alışverişimiz gerek film kalitesi gerekse insanlarla ilişkileri cok iyi hediyelerde cabası eğer benim gibi ilk defa bu yolla film alacaksanız kesinlikle tavsiye ediyorum pisman olmazsınız bu arada dostum filmler elime gecti yeni siparişlerde görüşmek üzere
Alıntı:
hidolgoo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir sipariş hazırlıyorum listeni aldım ilk mesajdaki daha yenisi varsa
hidolgoo@hotmail.com gönder lütfen...
bu arda arkadaşlar tarık arkadaşımızdan sorunsuz ve kaliteli alışveriş yapabilirsiniz hiç çekinmeden,yakında anlarsınız zaten...
Alıntı:
secret2223´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gunsandroses tan daha once 2 kez dvd divx aldım,bugun 3. siparisimi verdim
dvd lerin hepsi kontrol edilmis ve hatasız olarak geliyor,kotu surprizlerle karsılasmıyorsunuz,diger tum satıcıları bıraktım,artık gunsandroses devamlı musterisiyim..
fiyatlar da cok makul..

not:mail yolladım
Alıntı:
maverick13´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Osman Tarık Bey'den bu sanırım 4. alışverişim oldu. Dürüstlüğünü anlamanız için bir şey söyleyim; Önce filmleri gönderdi , ben bedelini filmler elime ulaşınca kendisine ödedim. Kendisi ayrıca tam bir beyefendidir.İsim vermeyeyim ama ondan başka birisnden yaptığım alışverişte oldu.Fakat 2.kez düşünmedim bile.Osman Bey'e iyi niyetinden ve temiz çalışmasından dolayı çok teşekkür ederim. Kayseri'den Mehmet Demirtaş
Alıntı:
optalmicus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gunsnrosesı bir çok forumdan tanıyorum arkadaşlar. her akşamda kendisi ile muhabbet ediyoruz. son derece güvenilir bir abimiz. ben belki 50. alışverişimi yaptım her defasında ayrı memnun kaldım. işini o kadar iyi yapıyorki inanamayacaksınız. hız konusunda zaten rakipsiz olduğunu söyleyebilirim. kısacası bu piyasadaki en iyi çalışan ve en güvenilir insanlar arasında kendisi. kendisine bu kadar mükemmel çalıştığı için teşekkür ediyorum.
Alıntı:
ozirus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarık ile epey alışverişimiz oldu ve daha da olacak. Kendisine her zaman için güvenebilirsiniz.
Alıntı:
moonlightnin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tarikla ikinci alisverisimizi de yaptik.. yine hersey sorunsuz, ozenle hazirlanmis.. guvenle alisveris yapabilirsiniz..
Alıntı:
goldberg123´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
14 DVD lik bir alış verişimiz oldu. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Fiyat konusundada bundan iyisini bu kalitede bulacağınızı sanmıyorum.
Alıntı:
piksel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş ben siparişimi daha yeni verdim keşke bu kazandığımı da ekleyebilseydin Neyse alışverişlerimiz devam edecektir
Alıntı:
prigione´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım dvdleri aldım eline sağlık çok teşekkür ederim..
Alıntı:
m612´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 ağustos pazar günü, Tarık arkadaşımıza vermiş olduğum siparişleri kadıköyden teslim aldım.

Kendisine teşekkür ederim, çok temiz ve özenli çalışmış.

Ayrıca 2 dvd ekstradan verdi bana, ve bunun için ayrıca ücret almadı.

Satın alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

Umarım film arşivine, oyun arşivi de eklersin. Bütün ticaretimizi seninle yaparız Tarık Bey.
Alıntı:
piksel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet benim siparişler de elime ulaştı. Arşivi harika. Kapı kapı dvd satan dükkanlarda dolaşmak yerine oturduğunuz yerden satın alın daha iyi. Hem kalite, hem ucuz, hem güvenilir Ee hal böyle olunca da alışverişlerimiz sürecek tabi Çok teşekkürler...
Alıntı:
birbir´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla güzel arşiv ve anladığım kadarıyla hızlı ve güvenli. kardeş en güncel listeni indirip bir liste yapacağım. Capitol den elden teslim edebilir misin?
Alıntı:
AycN-´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abicim selam.DVD'leri aldım sağolasın.Yalnız format attım senin verdiğin adres gitti.Tekrar ulaştırabilirmisin MSN'den yada burdan özelden hemen yollıycam çektiğim dvdleri. görüşürüz =)
Alıntı:
levisisa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
slmlar sipariş veriorum referansların guzel ve iyi yonde umuyorumki bir sorun yasamayız kardesim mailillescegiz 3-4 gun icinde
Alıntı:
sickandtired´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
BABA BU NEDİR YA!HELAL OLSUN ABİCİM GANİ GANİİ...ŞU SIRALAR PARA DURUMU MÜSAİT DEĞİL..EH SONUÇTA ÖĞRENCİYİZ ..AMA ELİME PARA GEÇER GEÇMEZ KURTLAR VADİSİ VE AVRUPA YAKASI DİZİLERİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..İKİSİ YANILMIYORSAM 31.5 YTL YAPIO..ARTIK ONU DA 30 YAPARSIN BE HOCAM ..ŞAKA Bİ YANA SABIRSIZLANDIM ŞİMDİ GECE GECE ...HERKESE İYİ GECELER..EN YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE TARIK ABİ..
Alıntı:
woop´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok güzel yav. ben de nerden adam bulsam da takas yapsam diye kara kara düşünüyodum. fiyat çok uygun neredeyse takas yapmakla aynı fiyata geliyor. birazdan mail atıcam.
Alıntı:
enigmaks´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım süper bir arşivin var. Filmleri seçmeye başladım bile. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.
Alıntı:
hi-tech´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gunsnroses arkadaşımız kesinlikle bu ve diğer forumlar içerisinde dvd ve divx satışında en iyisidir.Kendisi ile bir başka forum vasıtası ile yüzlerce dvd alışverişi yaptık elden hepsi de kusursuzca ve eksiksiz hediyeleri ile beraber tam takım halinde.
Kendisi son derece güvenilir biridir düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.Ayrıca en kısa zamanda yeni bir alışverişimiz de olacak.İstediklerimi mailine atarım ben.
Alıntı:
hidolgoo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alıntı:
hi-tech´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gunsnroses arkadaşımız kesinlikle bu ve diğer forumlar içerisinde dvd ve divx satışında en iyisidir.Kendisi ile bir başka forum vasıtası ile yüzlerce dvd alışverişi yaptık elden hepsi de kusursuzca ve eksiksiz hediyeleri ile beraber tam takım halinde.
Kendisi son derece güvenilir biridir düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.Ayrıca en kısa zamanda yeni bir alışverişimiz de olacak.İstediklerimi mailine atarım ben.
ben de bunun altına imzamı atarım...
Alıntı:
ethnotronix´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugün itibariyle kadıköyden dvd lerimi aldım çok teşekkür ederim alışverişimiz devam edecek gerçekten müthiş bi arşivi var ve çok makul
Alıntı:
anyman_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
boyle bir arsivi baska bi yerde bulamazsınız...
Alıntı:
avastfb´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk defa internet üzerinden bir dvd falan alayım dedim, süper sağlam adama çattım vallahi yani en başta kadıköy e geldi, elden teslim etti dvdleri, ki bu fevkalade oldu, çünkü bankaya git bilmem ne şubesine bilmem ne kadar para yatır, sonra bekle kargo gelir mi gelmez mi, hep bir tedirginlik hep bir telaş.. ancak burada hemen parayı veriyorsunuz alıyorsunuz hiç sorun yok. ayrıca hepsi süper çalışıyor, hani ben göze almıştım bazılarının bozuk çıkma olasılığını veya göstermemesini falan ama hepsi güzel yahu. yaa 1930 küsür yılında çekilmiş, oz büyücüsü filminin bile görüntü kalitesi süper , altyazıları falan full. çok şaşırdım , çok sevindim. güvenle alışveriş yapabilirsiniz. yani ben ilk defa yaptım çok karlı çıktım. 2cdliklerle beraber ,toplam 25 tane film olmuş elimde hem de divx, herşeyi full, 10 milyon verdim. vallahi bu kadar iyi bir alışveriş beklemiyordum, tebrikler gerçekten. ayrıca mesaj attım bundan sonra alacağım seride bir dvd hediye isterim o na göre
Alıntı:
ozgurpala´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ilk Sipariş Listemi Verdim 63 Dvd Dile Kolay.......hadi Bakalim Hayirlisi Herkes Memnun Neden Bende Olmayayim Ki Tarik Ustaya Güvenim Tam........SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
Alıntı:
masuda´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarık'la başka bir forumda tanışmıştık, aldığım dvdlerden çok memnun kalmıştım.

Herkese tavsiye ediyorum o günden beri. "Cidi ister misin abi" tiplerinden kurtardın bizi Tarık kardeş, en büyük hizmetin budur bence. Geçen cumartesi buluştuk, dvd aldım, keyfim yerine geldi. Bir senedir fiyatlar aynı, liste değişmiş ama. 700 dvd olmuş 2000 tane... Helal olsun!
Dostum, "çemberimde gül oya" dizisini arşivine eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum.
Selamlar...
Alıntı:
FoRuMKaFe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla bu kadar süper referans tan sonra artık kimsenin güven problemi yaşamaması lazım

benimde iştahım kabardı dvd writerımı da yeni aldım ee biraz çalışsın artık di mi

kardeş birasdan listeni inceleyip mailine cevap atıcam
valla bol satışlar diliyorum ki böyle olduğun sürece daha çok bol satışlar yapıcağını umuyorum :d
Alıntı:
bigrath´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
saol tarık dostum kargo şimdi ulaştı elime bu akşam başlıyorum izlemeye
Alıntı:
safak1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarık dostum,
kargonu heyecanla bekliyorum
Ayrıca ben sormadan orj olmayan dvd yi belirttiğin için teşekkür ederim.
Alıntı:
oly´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selamlar arkadaşım.Yaklaşık 2 aydır görüşemiyorduk.Yeni film listelerini aldım.Kendi sipariş listemi şimdi yazacağım.
Arkadaşlar,bu arkadaşımızdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.5-6 aydır ben alışveriş yapıyorum ve inanın;filmlerdeki kalite herşeyi ile mükemmel.Ayrıca söylendiği tarihte de siparişleriniz elinize geçiyor.Kısacası,şu internet aleminde şimdiye kadar tanıdığım en iyi iş yapan bir kimse bu arkadaşımız.
Tekrar göüşmek üzere arkadaşım.
Alıntı:
robbenn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarık dostum ben ryan Tarık'la başka bir forumda defalarca alışveriş yaptım, kaç tane dvd divx aldığımı hatırlamıyorum. Çok titiz, ciddi çalışan biridir. Devasa bir arşivi vardır. Renkli baskılı dvdleri, hediyeleriyle bir numaradır. Bir sorun çıkarsa hemen telafi eder. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Görüşmek üzere dostum.
Alıntı:
oly´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarık kardeşim siparişlerle ilgili özeline mesaj attım.Kaliteden şüphem olmadığı için şimdiden teşekkür edeyim.Sen nasıl olsa kötü şey yollamazsın kimseye.

Konu gunsnroses_ tarafından (07-29-2009 Saat 10:18 PM ) de değiştirilmiştir.
gunsnroses_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-20-2006, 10:37 AM   #2
shevchenko07
CHELSEA TARAFTARI

Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 18866163
Karizma Derecesi : shevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond reputeshevchenko07 has a reputation beyond repute
Tanımlı

İİ GÜZELDE NERDE OTURUYOSUN ONUDA YAZARSAN SEVİNİRİM LİSTENİ ALIYOM BAKICAM ŞİMDİ NELER WAR NELER YOK İNŞALLAH ARADIKLARIMI BULURUM
shevchenko07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-20-2006, 01:54 PM   #3
gunsnroses_
Üsteğmen

Karizma Derecesi : gunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond reputegunsnroses_ has a reputation beyond repute
Tanımlı

Alıntı:
shevchenko07´isimli üyeden Alıntı
İİ GÜZELDE NERDE OTURUYOSUN ONUDA YAZARSAN SEVİNİRİM LİSTENİ ALIYOM BAKICAM ŞİMDİ NELER WAR NELER YOK İNŞALLAH ARADIKLARIMI BULURUM
dostum selamlar, İstanbul'dayım. Ancak tabii ki diğer illere de kargo ile gönderiyorum.

görüşmek üzere.
Eski 08-20-2006, 02:31 PM   #4
alonzo
Teğmen

Tecrübe Puanı: 90094
Rep Puanı : 17982636
Karizma Derecesi : alonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond reputealonzo has a reputation beyond repute
Tanımlı

usda 300gb harddisk i kaça doldurursun?

özelime mesajını bekliyorum
alonzo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-20-2006, 08:08 PM   #5
gunsnroses_
Üsteğmen

Tanımlı

Alıntı:
alonzo´isimli üyeden Alıntı
usda 300gb harddisk i kaça doldurursun?

özelime mesajını bekliyorum
dostum gerekli bilgileri az sonra özelden göndereceğim.

görüşmek üzere.

Konu Seçenekleri
Modları Göster